Εκδρομή Ιταλία | OKALITEROS.GR


🤌 🤌 🤌 #Εκδρομή #Φλωρεντία – #Ρώμη - #Τίβολι

👉Αναλυτικό Πρόγραμμα εκδρομής

🔥1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ ΕΝ ΠΛΩ (220χλμ)
Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

🔥2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (555χλμ)
Άφιξη στην Aνκόνα το μεσημέρι, αναχώρηση για την Φλωρεντία. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Το βράδυ προαιρετικά βραδινή περιήγηση στην πανέμορφη φωτισμένη πρωτεύουσα της Τοσκάνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

🔥3η μέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΡΩΜΗ
Πρωινό και η μέρα ξεκινάει με περιήγηση στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας. Θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό, το Ντουόμο, τον τρίτο μεγαλύτερο χριστιανικό ναό, τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, το καμπαναριό του Τζιότο, το βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη, το Πόντε Βέκιο, την παλαιότερη και πιο διάσημη γέφυρα του ποταμού Άρνου που διασχίζει την Φλωρεντία. Έπειτα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και ψώνια στην υπέροχη πόλη – μουσείο. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για Ρώμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Το βράδυ προαιρετικά βραδινή περιήγηση στην Ρώμη (Rome by night) Διανυκτέρευση.

🔥4η μέρα: ΡΩΜΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό και περιήγηση στην πόλη με την πληθώρα των αρχοντικών και μνημείων. Θα δούμε το Κολοσσαίο, την αψίδα του Θριάμβου, τα φόρουμ του Αυγούστου, του Καίσαρα και του Ιουστινιανού, την πιάτσα Βενέτσια, τον λόφο του Καπιτωλίου με τον ανδριάντα του Μάρκου Αυρήλιου, το μέγαρο του Μουσολίνι και την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Απόγευμα ελεύθερο. Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τα μουσεία του Βατικανού όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων και των
 
αυτοκρατόρων και τη διάσημη Καπέλα Σιστίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Αγγέλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

🔥5η μέρα: ΡΩΜΗ - ΤΙΒΟΛΙ – ΜΠΑΡΙ (420χλμ)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη του Τίβολι. Το Τίβολι απέχει 30χλμ από την πόλη της Ρώμης και είναι χτισμένο σε λόφο στους καταρράκτες του ποταμού Ανιένε. Μοναδικές εικόνες της Ιταλικής υπαίθρου και πλαγιές που καλύπτονται από ελιές, αμπελώνες και πολύ πράσινο. Στο Τίβολι συνήθιζαν να φτιάχνουν τα εξοχικά τους οι εύποροι Ρωμαίοι. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Villa D’Este ένα αριστούργημα της Ιταλικής αναγέννησης που χτίστηκε το 16ο αιώνα με υπέροχους κήπους και σιντριβάνια, και η οποία περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μνημείων της UNESCO. Με το τέλος του περίπατου μας αναχωρούμε για το Μπάρι .Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

🔥6η μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και τέλος εκδρομής.

Στη τιμή του πακέτου ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
❤️ Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
❤️ Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. AB4
❤️ Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχεία 4*με πρωινό
❤️ Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
❤️ Αρχηγός - συνοδός.
❤️ Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
❤️ Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
❤️ Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
❤️ Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
❤️ Φόροι ξενοδοχείων και check points: (35 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ)
❤️ Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
❤️ Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις μπορεί να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
❤️ Λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, οι επισκέψεις στα σημεία ενδιαφέροντος, από τους καθορισμένους σταθμούς αποβίβασης/επιβίβασης, καλύπτονται περπατώντας.
❤️ Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης
OKALITEROS.GR

Alexandros Tsikolatas
ΜΒΑ, MEd.
Διευθυντής Κέντρου
Ευρωγνώση Άγιοι Ανάργυροι
2110136976 - 6972416398 
https://maps.app.goo.gl/6qvEK4RZUWszRAe1A

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 1000€ | OKALITEROS.GR

4Κ 2023| OKALITEROS.GR